Julesæt Repair & Restore Trio

En intensivt fugtgivende og virkelig barrierestyrkende trio, som består af Facial Cleanser, Eye Cream og Bionic Face Cream fra RESTORE-serien, som plejer og styrker huden i hele vintersæsonen.

PHA genfugter og styrker hudens barriere effektivt. Sammensætningerne passer til alle og er milde og duftfri, hvilket især påskyndes af personer med følsom hud.

Produkterne er også velegnede til rosacea og atopisk dermatitis og er perfekte efter æstetiske behandlinger som f.eks. kemisk peeling (bl.a. NEOSTRATAs AHA- eller retinolpeeling) – og naturligvis også efter IPL- og laserbehandlinger.

Julepris 805,-

(normalpris 1133,-)

Julesæt Revitalizing Firm & Duo

 

En reparerende, cellefornyende og styrkende duo med favoritterne Skin Active Matrix Support SPF 30 og Tri-Therapy Lifting Serum – en naturlig julegave til alle, som ønsker at få det optimale ud af hudplejerutinen.

Denne luksusduo modvirker effektivt alderstegn og stimulerer til at få forbedret spændstighed og en jævnere hudstruktur.

Ingredienser som NeoGlukosamin, retinol, peptider, PHA, Aminofil og hyaluronsyre bidrager effektivt til at få en jævnere og mere spændstig hud med en fantastisk glød.

Julepris 995,-

(normalpris 1398,-)

Gavekort

Du kan også give et gavekort til Dermanordic i julegave. Vi kan lave gavekortet til en specifik behandling, eller vi kan lave gavekortet på det beløb du ønsker, så kan den glade modtager selv bestemme hvad gavekortet skal bruges til hos os. Vi pakker det pænt ind sammen med lidt prøver på cremer fra Neostrata, så det er klar til at blive lagt direkte hjem under juletræet.

 

Ansigstbehandlinger du kan vælge imelllem

Æstetiske behandlinger du kan vælge imelllem