Hårreduktion

Uønsket hårvækst hos mænd og kvinder kan fjernes med laser.

Vi anvender en diode-laser (MeDiostar XT), der er blandt de mest effektive i hårfjerning – og det betyder, at der hos de fleste forventes færre behandlinger end ved andre ”laser”-systemer.

Behandlingen er effektiv, og bivirkninger er relativt beskedne – men der er forhold, man bør være opmærksom på inden behandlingen.

Forventning til behandlingen: Lyse hår kan ikke fjernes. På grund af virkningsmekanismen for laser og hår skal du forvente, at 6 behandlingen har medført fjernelse af 70-90% af hårene.

Behandlingerne skal sædvanligvis gentages efter 1-3 måneder mellem 4-8 gange – afhængig af det område, der behandles. Intervallerne mellem behandlingerne kan sagtens være længere – eksempelvis hvis man ønsker større områder behandlet – og det passer bedre for økonomien at modtage et par behandlinger årligt.

Priser:

Hårlaser 20 min. kr. 1200,-

Hårlaser 30 min. kr. 1750,-

Hårlaser 40 min. kr. 2200,-

Hårlaser 60 min. kr. 3000,-

 

I boksen til højre kan du læse mere om hvad der er godt at vide inden behandlingen, om selve behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Skulle du alligevel have spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid, er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 5663 9293.

 

Hårreduktion