Det er lige nu den koldeste tid på året her i Danmark, og mange af os oplever at huden bliver tør, den kan føles meget stram, den kan føles som om den er et nummer for lille, den rødmer lidt mere og den skalder. Har man en hud med problemer som f.eks. eksem, kan man opleve at eksemen blusser op. Lige meget hvordan vi oplever vores hud, så er det vigtigt at bruge nogle produkter som passer og virker til hudens udfordringer.

Vores kosmetolog Mille kommer her med et par gode råd, til hvordan du kan pleje og beskytte den tørre vinterhud:

“De fleste af os kender jo til problemet, og bruger en fedtcreme. Det kan i og for sig også være rigtig godt, fordi det lige giver en barriere ovenpå hudens overflade som beskytter mod de ydre påvirkninger. En fedtcreme gør også, at huden føles mere blød og rar og gør, at man ikke har den stramme fornemmelse”.

“Men hvis man virkelig vil gøre noget godt for sin hud, også på den lange bane, anbefaler jeg at bruge nogle cremer der går lidt dybere ned i huden, så huden får en bedre modstandskraft indefra. Det kan man gøre ved at bruge produkter, der formår at at levere noget fugt lidt længere ned i cellelagene. Det gør at når der opleves en periode med kulde og frost, jamen så har huden en lidt bedre modstandskraft. Hvis man mærker a huden ikke har nok, kan man supplere med en lidt federe creme ovenpå”.

“Hvis du har nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe, så kan vi finde de produkter der passer præcis til din hud”.

Dbh Mille