“Nu er foråret endelig ved at næme sig. Vi allesammen er glade for lunere temperaturer og der er lidt mere sol. Det er dejligt efter en lang og kold vinter. Så hvad kan vi bruge til vores hud lige nu?”

“Mange synes at huden er lidt grå og trist efter vinteren og trænger til at der lige sker et boost, så vi får lidt flottere glød i huden. Og hvad kan vi så anbefale lige nu?”

“Jamen jeg vil sige, at når der endnu ikke er alt for meget sol, og det heller ikke er alt for koldt, så kan det være rigtig godt at bruge A-vitamen. A-vitamen er et produkt der går ind og virkelig har en hudforbedrende effekt. Den eksfolierer huden indefra og ud. Den går ind og jævner hudtonen og den går ind og stimulerer cellefornyelsen. Så vi får altså en flottere og friskere hud. A-vitamin er også at anbefale til mennesker som har tendens til acne. Den kan godt holde det lidt i skak. Og med acnear og hyperpigmentering kan man udjævne en lille smule. Så det er helt klart et produkt der er odt for rigtig mange hudtyper.”

“Nu er det sådan, at der findes rigtig mange A-vitamin produkter på markedet, så man skal selvfølgelig se sig lidt godt for, hvad det er man vælger at tage i ansigtet.”

“Vi har flere produkter med A-vitamin hos os. Vi har både behandlinger og prdodukter. Vi har bl.a. en rigtig god creme som skal bruges som en kurcreme, og jeg anbefaler altid, at man starter helt stille og roligt ud, ved at bruge den én gang i ugen. Så kan man altid mærke efter om man kan øge til to gange i ugen. Man skal aldrig overforbruge A-vitamin, fordi det kan gøre det værre end at det bliver bedre.”

“Jeg vil anbefale at du kontakter os, så vi kan finde en løsning for netop din hud.”

Dbh                                                                                                                                                                                              Mille