Sommeren er for alvor kommer over os og her hos os i DermaNordic er det ingen undtagelse. Solen lader vores batterier op og giver os fornyet energi, nyt livssyn og vi er mere afslappede i vores hverdag. Vi nyder et glas rosé i solen eller et koldt glas limonade – Ja, vi nyder det!

Sommeren betyder også at solen har fuld kraft, vi ser det når I kommer ind af døren og har fået lidt farve efter tid i solen.
Lige så fantastisk som solen er, lige så skadelig kan det også være for vores hud, så vi kan ikke sige det nok: Solcreme, solcreme, solcreme og atter solcreme. Faktisk anbefaler vi at du smører dig ind i solcreme 4-5 gange om dagen hvis du opholder dig i solen uden skygge og ligeledes hvis du bader (eller sveder meget). Vi anbefaler som minimum faktor 30 på kroppen og højere solfaktor hvor huden er tyndere fx under øjnene, læberne mm.

Solen kan også give mørke pigmentpletter på huden, disse kan dog relativt nemt forebygges blandt andet med fx vores mini-peeling, der effektivt renser huden i bund og i samme ombæring fjerner de øverste hudlag. Denne behandling vil vi dog anbefale tidligt på solsæsonen og ellers efter solsæsonen.

Der findes ligeledes produkter fra NeoStrata, som kan reducere forekomsten af de mørke pigmentpletter. De findes både som serum og cremer, så der er også et produkt, der passer til din hudpleje rutine.

Er skaden sket og du har fået pigment forandringer i huden, så kom forbi og hør hvordan vi kan hjælpe dig.
Vi tilbyder både diode- og Co2 laser, afhængig af graden af pigment forandringen.
Ligeledes tilbyder vi også specialpeelinger.

Det er vigtigt at understrege at der er tale om specialist behandlinger, da en forkert behandling vil kunne skabe yderligere og mere blivende pigmentering i hud.
Det er kun tilladt for speciallæger i hudsygdomme og plastikkirurger at fjerne mørke pletter med laser.

Er du nysgerrig og vil høre mere om vores behandlinger, så kom gerne forbi eller ring til os på: 56 63 92 93