Skin Active

Kraftfuld. Effektiv. Professionel.

NEOSTRATA Skin Active er en omfattende, avanceret anatiaging-serie, som bekæmper de mange synlige tegn på aldrende hud.

Skin Active er baseret på en sammensætning af unikke, videnskabeligt udviklede ingredienser, som er meget effektive. Når de kombineres, forstærker de hinandens effekt.

Serien indeholder bl.a.: NeoGlukosamin, Aminofil og Retinol, som styrker den matrix, der omgiver kollagencellerne og stimulerer dannelsen af hyaluronsyre. Hudens underliggende struktur bliver fyldigere og får et fastere udseende. Rynker og fine linjer reduceres indefra og ud. Desuden øges cellefornyelsen, og der kommer en mindre ujævn pigmentering. AHA og PHA virker eksfolierende og stimulerer cellefornyelsen. PHA genfugter og styrker desuden hudens beskyttelsesbarriere. E-vitamin, antioxidanter fra Chardonnay-druen og granatæble beskytter huden mod de daglige påvirkninger fra miljøet. Desuden indeholder produkterne kamille, ginseng, bærekstrakt og hyaluronsyre. Indeholder også stamcelleekstrakt af æble, som beskytter hudens egne celler og udsætter synlige alderstegn.

Skin Active er til den modne hud.

Exfoliating Wash

Denne unikke rens skaber en let eksfoliering uden at udtørre huden. Det sæbefri og let skummende renseprodukt fjerner effetivt fedt og makeup uden at irritere huden.                                           

Pris kr. 349,-

Matrix Support SPF 30

Denne avancerede dagcreme er sammensat på basis af tre effektive, klinisk påviste teknikker, som hver især har en unik virkning. Sammen styrker og reparerer de huden på suveræn vis.

Pris kr. 599,-

Cellular Restoration

Intensivér hudens naturlige reparationscyklus med denne virksomme natcreme, som har til formål at vitalisere cellefunktionen og styrke hudens underliggende struktur.

Pris kr. 599,-

Intensive Eye Therapy

Få en klarere og mere ungdommelig øjenkontur med denne alsidige formel, som korrigerer de første tegn på aldring i øjenområdet. Den unikke sammensætning opbygger den sarte hud i øjenkonturen og gør den fyldigere ved hjælp af flere forskellige teknikker.

Pris kr. 599,-

Dermal Replenishment

Intensiv genfugtende natcreme, som virker på alle alderstegn og gør huden mere fast og fyldig. Det patenteret NeoGlukosamin opbygger hudens underliggende støttestruktur, hvilket giver en fastere og fyldigere hud.                                          

Pris kr. 599,-

Firming Collagen Booster Serum

En avanceret serum, som er udviklet med det specifikke formål at maksimere kollagenproduktionen i aldret hud og erstatte en spændstighed og fasthed, som ellers er gået tabt. Linjer og rynker minimeres indefra og ud, hvilket giver en fyldigre og jævnere hud.

Pris kr. 599,-

Triple Firming Neck Cream

En creme, som er særlig udviklet til det følsomme og udsatte hals- og brystparti. Regelmæssig brug hjælper til med at bekæmpe de alderstegn og pigmenteringr, som normalt optræder på halsen og brystpartiet.

Pris kr. 599,-

 

Retinol Repair Complex

Retinol Repair Complex indeholder komplementær retinol og NeoGlucosamine, og hjælper med at understøtte naturligt kollagen og dets omgivende matrix for at løfte huden. Den reducerer synlige tegn på rynker og fine linjer.

Pris kr. 899,-

Tri-Therapy Lifting Serum

Tri-Therapy Lifting Serum er en multivirkende serum sammnensat af tre virksomme ingredienser, som i fællesskab opbygger hudens naturlige volumen, udjævner hudtonen og minimerer rynker og linjer.

Pris kr. 799,-