Resurface

Resurface er en hudplejeserie til den normal/kombinerede hud og er til den modne hud.

Produkterne i Resurfaceserien eksfolierer og stimulerer cellefornyelsen, og derved opnår man en bedre hudstruktur, en jævnere hudtone, ny glød og reducering af fine linjer og rynker.

Ultra Daytime Smoothing Cream SPF 20

Denne effektive hudplejende dagcreme, er udviklet til normal/kombineret hud med tendens til acne samt solskadet, ikke-sensitiv hud. Daglig brug reducerer forekomsten af fine linjer og rynker og forbedrer hudens struktur.

                                                                                        Pris kr. 399,-

Glycolic Renewal Smoothing Cream

Denne fyldige, dejlige blødgørende natcreme er til dem med mindre følsom hud. Ultra Smoothing Creme skaber celleaktivitet ned i huden, der resulterer i en virkelig god cellestimulerende effekt, der giver et langtidsvirkende resultat og en frisk og sund hud. Modvirker og minimerer effektivt fine linjer og rynker.

Pris kr. 399,-

High Potency Cream

En virkelig supereffektiv antiaging-creme til personer med fedtet, uren hud og store porer. Virker også reparerende på solskade hud. Bør altid kombineres med NEOSTRATA-serum.                                                                                                                                                                                

Pris kr. 449,-

 

Smooth Surface Daily Peel Pads

Intensivér dit hjemmeprogram med disse eksfolierende og vlumenskabende pads.  Smooth Surface Daily Peel Pads hjælper til med at opbygge hudens naturlige volumen og minimerer dermed fine linjer og rynker. Samtidig eksfolieres huden mildt og cellefornyelsen stimuleres.                           

Pris kr. 599,-

Glycolic Renewal Serum

En kraftfuld serum, som er udviklet til effektivt at modvirke hudproblemer som ujævn hudstruktur, forstørrede porer, acne-ar og hyperpigmenteringer. Et højt indhold af glykolsyre eksfolierer effektivt og stimulerer cellefornyelsen, hvilket bidrager til at få en bedre hudstruktur, en jævnere hutone og ny glød.

Pris kr. 599,-

Glycolic Renewal Smoothing Lotion

En let og dejlig blødgørende lotion til kroppen. Formlen bag Ultra Smoothing Lotion skaber celleaktivitet i dybden, og hjælper til med at forbedre hudens udseende og struktur. Ultra Smoothing Lotion er til dem med mindre følsom hud, og kan med fordel påføres morgen og aften.

Pris kr. 399,-

Lotion Plus

En intensivt eksfolierende lotion til kroppen. Skaber celleaktivitet i dybden og hjælper til med at forbedre hudens udseende, struktur og spændstighed. Er også velegnet til fødder og albuer. Da Lotion Plus er en lidt federe creme, anbefaler vi at den påføres om aftenen.        

Pris kr. 399,-

PDS – Problem Dry Skin Cream

Denne fantatsiske creme har en unik sammensætning, og anbefales til forskellige former for hyperkeratoser bl.a. psoriasis. Den er desuden velegnet til problemhud på fødder, hæle og albuer samt ved keratosis pilaris. Den kan med fordel påføres både morgen og aften.

Pris kr. 299,-