Restore

Restore-serien består af milde og meget fugtgivende hudplejeproduketer, som opbygger hudens beskyttelsesbarriere og gør huden mere modstandsdygtig.

Restore serien er særdeles velegnet til følsomme hudtyper såvel som tør hud.

Tør hud er sartere og reagerer lettere på omgivende faktorer end normal hud. Produkterne er perfekte til at genfugte tør og udtørret hud. 

 

Facial Cleanser

En hudplejende og opfriskende rensegel, som er velegnet til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver en mild rens og en effektiv genfugtning af huden.                                                                                

Pris kr. 335,-

Daytime Protection Cream

Dagcreme der tilfører huden meget fugt. Denne creme forbedrer den naturlige beskyttelsesbarriere. Er især velegnet til sensitiv, tør hud. Hudens farve og struktur forbedres, og forekomsten af fine linjer og rynker reduceres. Indeholder både UVA- og UVB-beskyttelse.

Pris kr. 399,-

Ultra Moisturizing Face Cream

Intensivt fugtgivende natcreme, som genopbygger huden med stor mængde PHA. Denne creme er meget effektiv til acnehud, som efter brug af udtørrende produkter er blevet tør. Er også egnet til rosacea og atopiske problemer.

Pris kr. 445,-

Bio-Hydrating Cream

Intensivt fugtgivende natcreme, som genopbygger huden. Er meget effektiv ved acnehud, som efter brug af udtørrende produkter er blevet tør. Er også velegnet til rosacea og atopiske problemer.                                                                                                                                             

Pris kr. 399,-

Bionic Face Cream

Nogle hudtyper har brug for særlig meget fugt. Der er hud, som “ikke tåler noget produkt”. Her gør Bionic Face Cream underværker. Denne natcreme er velegnet til personer med følsom og tør hud. Cremen er intensivt genfugtende, barrierestyrkende og beroligende. Den er også perfekt før/efter kosmetiske indgreb f.eks. laser.

Pris kr. 399,-

Eye Cream

Huden omkring øjnene er ofte meget sart. Denne øjencreme tilfører store mængder fugt. Cremen forebygger og minimerer fine linjer på en nænsom, men effektiv måde uden at det irriterer huden. Kan med fordel anvendes både morgen og aften.                                                 

Pris kr. 399,-

Bionic Face Serum

En serum som forebygger og repearerer. En virkelig effektiv antiaging-serum, som tilfører huden intensiv fugt. Har markant antioxiderende effekt og virker blødgørende og barrierestyrkende for huden. Er desuden velegnet før eller efter kosmetiske indgreb, f.eks. IPL og laser. Bruges dagligt inden dag- og/eller natcreme.                                                                                                                                           

Pris kr. 599,-

Redness Neutralizing Serum

Denne serum er en let svalende serum, som virker målrettet på årsagen til rødme, og som genopretter og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Bidrager til at berolige følsom hud som f.eks. hud, som er tilbøjelig til at udvikle rosacea. Er velegnet til alle hudtyper, herunder også sensitiv hud. Denne serum minimere rødme allerede efter et par timer. Regelmæssigt brug giver yderligere dæmpende effekt.

Pris kr. 599,-

Bionic Lotion

Denne lotion er ekstra intensivt fugtgivende og anbefales til ekstremt tør og følsom hud. Den genopbygger hudens struktur og påvirker den naturlige beskyttelsesbarriere. Den er især velegnet til rosacea og atopisk dermatitis. Kan også bruges i ansigtet. Påføres morgen og aften ved behov.                                                                                                                                                                                                                           

Pris kr. 399,-