Sensitiv og tør hud

Sensitiv hud er præget af rødme, prikken og irritation, og den er kendetegnet ved hyperreaktivitet.

Sensitiv hud er mere sårbar over for udefra kommende faktorer og reagere på faktorer, som normalt tåles af de fleste hudtyper. Den kan kendes på bestemte tegn, som er mere eller mindre udtalte. Huden er f.eks. rød, og en prikken kan mærkes, den føles stram, varm eller ligefrem brændende og/eller kløende.

Tør hud er en hudtilstand, som er karakteriseret ved skællende, eventuelt rød, irriteret og kløende hud.

Antallet af talgkirtler i huden og evnen til at holde på fugt falder, jo ældre man bliver. Generne spiller også en rolle. Er der tendens til tør hud i familien, er der stor sandsynlighed for, at man også selv lider af det eller kommer til det.

Luftfugtigheden spiller en stor rolle ved tør huh. Om vinteren falder luftfugtigheden både inden- og udendørs. Vinterkulden og blæsten udenfor virker udtørrende, og det samme gør brugen af centralvarme indenfor. Når vi går ind og ud, skifter vi mellem et varmt, tørt klima og et koldt klima, og vi forstærker derved udtørringen.

Overdreven vask med vand og sæbe, overdreven soldyrkning og andre påvirkninger fra omgivelserne har også stor betydning for udtørring af huden.

De fleste af Neostratas produkter, og især serien Restore, er velegnde til sensitiv og tør hud, men disse produkter herunder, har en ekstra gavnlig effekt på den sensitive og tørre hud.

Restore Facial Cleanser

Denne opfriskende rensegel, er særdeles velegnet til den ekstremt følsomme hud da den indeholder en stor mængde Glukonolaktion (PHA). Glukonolaktion er en syre der findes naturligt i huden. Det er en meget plejende syre, som ikke irriterer huden – heller ikke hos de personer som har klinisk påvist følsom hud. Glukonolaktionen styrker hudens barrierefunktion og nedsætter med tiden hudens følsomhed over for irriterende stoffer og rødme. Glukonolaktion øger ikke hudens følsomhed over for solen.

Kr. 335,-

Daytime Protection Cream

En optimal dagcreme særdeles velegnet til sensitiv, tør hud, da den indeholder Glukonolaktion (PHA), Laktobionisk syre (Bionic PHA) og E-vitamin. Glukonolaktion var den syre der naturligt findes i huden. Laktobionosk syre er en unik teknologi lanceret af Neostrata, og er en kompleks ikke-irriterende antioxidant med fugtighedsgivende egenskaber. Syren tiltrækker og binder fugten i huden, og danner en unik hinde, som gør huden jævn og silkeblød. Kort sagt så forbedres hudens struktur og farve.

kr. 399,-

Redness Neutralizing Serum

Denne serum er en let svalende serum, som virker målrettet på årsagen til rødme, og som genopretter og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Med sammensætningen af Glukonolaktion (PHA), Laktobionisk syre (Bionoc PHA), peptider og ekstrakt af alger og gederams, bidrager den til at berolige følsom, sensitiv, tør hud, og så minimere den rødme allerede efter et par timer. Regelmæssigt brug giver yderligere dæmpende effekt. Vi anbefaler at du bruger Redness Neutralizing Serum både under din dag- og natcreme. 

Kr. 599,-

 

Dermal Replenishment

 Sammensætningen af NeoGlukosamin, Aminofil, Maltobionisk syre (Bionic PHA), peptider og aminosyrer har ikke kun en effektiv virkning på alderstegn, den tilfører også huden ekstra meget fugt, og det gør denne natcreme meget velegnet til den sensitiv hud. Dermal Replenishment er en intensivt genfugtende bombe, der føles som silke på den følsomme hud.

Kr. 599,-

Clarify Exfoliating Mask

En multivirkende ansigtsmaske med mildt eksfolierende egenskaber, som virker natten over. Masken er udviklet på en måde, så den bidrager til at få klarere, jævnere hud med forbedret hudstruktur og hudtone. Den eksfolierer mildt, stimulerer cellefornyelsen og udglatter ujævn pigmentering. Clarify Exfoliating Mask kan med fordel anvendes til den følsomme hud, som en plejende maske.

Kr. 499,-

PDS – Problem Dry Skin Cream

Denne fantatsiske creme har en unik sammensætning, og har virkelig gode resultater ved ekstremt tør hud. Den er desuden velegnet til problemhud på fødder, hæle og albuer. Den kan med fordel påføres både morgen og aften, men nedsæt hyppigheden, hvis der opstår irritation.                                                                                                       

Kr. 299,-