Fedtet hud og tendens til akne

Har du uren/fedtet hud eller tendens til akne, er det meget vigtigt at rense huden hver dag – både morgen og aften – med velegnede renseprodukter, som fjerner det overskydende fedt fra huden uden at udtørre den. For at hjælpe huden med at forny sig selv, er det en god idé at eksfoliere huden mildt og tilføre huden masser af fugt for at styrke den. Her har Neostrata serien Clarify, men også produkter fra de andre serier kan med fordel anvendes af denne hudtype, for at få den mest optimale pleje og det bedste resultat. Vi har listet produkterne herunder.

Foaming Glycolic Wash

Denne vask er fra Resurface serien. Den skummende rengøringsmousse er med dens høje AHA-styrke, der indeholder rens og lettere peeling i samme produkt, meget velegnet til den fedtede hud. Den skal bruges både morgen og aften.

Kr. 299,-

Ultra Daytime Smoothing Cream SPF 20

En effektiv plejende dagcreme med AHA der er udviklet til den normal/kombinerede hud med tendens til acne. Den er let peelende og tilføre huden masser af fugt, g så kan den ved daglig brug reducere forekomsten af fine linjer og rynker. 

Kr. 399,-

High Potency Cream

Ønsker du at reducere de fine linjer og rynker samtidig med du behandler og plejer din urene og fedtede hud, så er denne creme det perfekte valg. Det er en virkelig supereffektiv antiaging-creme der indeholder både AHA, PHA og E-vitamin.

Kr. 449,-

Bio-Hydrating Cream 

Denne natcreme, som genopbygger huden med stor mængde PHA, er meget effektiv ved acnehud, da den er intensivt fugtgivende.

Kr. 399,-