Neostrata

Hos DermaNordic Esthetics er hudens velbefindende altafgørende og vi har produkter fra Neostrata til alle uanset hudtype eller hudproblemer.

Vi bruger Neostrata i vores behandlinger og produkterne kan kan bruges som for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, eksempelvis laser, IPL, botox, fillers og plastikkirurgi.

I Neostratas produkt univers findes der produkter til at modvirke f.eks. acne, rosacea, rynker og hyperpigmentering, med de forskellige serier, der er udviklede til forskellige hudproblemer.

Her på siden kan du læse nærmere om produkterne fra de forskellige serier – Og er du i tvivl om hvad der vil være det bedste for dig, så finder vi ud af det sammen.

 

Skin Active

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enlighten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurface

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Al hud har behov for pleje

 

Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra NEOSTRATA stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NEOSTRATAs unikke, patenterede teknologier hjælper huden med at forny sig selv. NEOSTRATA tilbyder forskellige, grundlæggende hudplejeprogrammer, som tager hensyn til hver enkelt hudtype. 

Skin Acti

Restore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clarify

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hudtyper

 

Behandlinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediens forklaring