Glykolsyre (AHA)

Glykolsyre er et naturligt indholdsstof i sukkerrør. Glykolsyre eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, udjævner pigmenteringer i huden, forbedrer hudstrukturen og bidrager til at minimere fine linjer og rynker. Produkter fra Neostrata, som indeholder glykolsyre, er optimalt effektive på grund af en perfekt pH-værdi og koncentration.

 

Citronsyre (AHA)

Citronsyre findes naturligt i citrusfrugt og er en  effektiv alfahydroxysyre, som har beskyttende, antioxiderende og korrigerende effekt mod antiaging. Citronsyre hjælper til med at reparere tegn på solskader og elastose, som skyldes solstråling, idet kvaliteten af de elastiske fibre forbedres, og hudens volumen øges. Citronsyre anvendes ofte som en forstærkende ingrediens ved behandling af særlige hudproblemer.

 

Mandelsyre (AHA)

Mandelsyre er fedtopløselig AHA-syre, som udvindes af mandler. Mandelsyre absorberes nemt af fedtet hud, hvilket gør den særligt effektiv i produkter til netop denne hudtype. Mandelsyre har desuden naturlige, antibakterielle egenskaber, og hvis den anvendes regelmæssigt, bidrager den til at gøre huden mindre fedtet, dog uden at den bliver tør.

 

Glukonolakton (PHA)

Glukonolakton er en polyhydroxysyre (PHA), som findes naturligt i huden. Det er en meget plejende syre, som ikke irriterer huden, heller ikke hos de personer, som har klinisk påvist følsom hud eller rosacea, eller som har fået foretaget kosmetiske indgreb. PHA fungerer også som en beskyttende antioxidant. Hudens sunde væv og ungdommelige elasticitet bevares. Glukonolakton styrker hudens barrierefunktion og nedsætter med tiden hudens følsomhed over for irriterende stoffer og rødme. Glukonolakton øger ikke  hudens følsomhed over for solen.

 

Laktobionisk syre

Laktobionisk syre er en unik teknologi, som er lanceret af Neostrata. Der er tale om en kompleks, ikke-irriterende PHA. Laktobionisk syre er en effektiv antioxidant med fugtighedsgivende egenskaber, som tiltrækker og binder fugten. Syren danner en unik hinde, som gør huden jævn og silkeblød. Produkter, som indeholder laktobionisk syre, reducerer fine linjer og rynker og gør huden fyldigere.

 

Laktobionisk og Maltobionisk syre (Bionic PHA)

Laktobionisk og Maltobionisk syre er to ikke-irriterende PHA-syre, som hjælper til med at forebygge og reparere skader, som skyldes sollys, fine linjer og rynker, ujævn pigmentering, forstørrede porer og ujævn hud. De bidrager også til at gøre huden fast ved at hæmme enzymet MMP, som ellers nedbryder kollagenet og giver rynker og slap hud. De to syrer har samtidig en naturlig genfugtende virkning, i det de meget effektivt binder vand og etablerer en fugtgivende barriere. Laktobionisk syre er en effektiv antioxidant, som også bruges til at forhindre oxidative skader på transplanterede organer.

 

Aminofil

Aminofil er et revolutionerende, patenteret aminosyrederivat med volumentilførende effekt, som er introduceret af Neostrata. Aminofil er et molekyle, som er så begrænset i størrelse, at det trænger effektivt ned i huden og påvirker den – og samtidig har vist sig at have en hurtig effekt på hudens støttende matrix, som giver huden dens fasthed og spændstighed.

 

NeoGlukosamin

NeoGlukosamin er en teknologi, som er patenteret af Neostrata, og som er baseret på et aminosukker, der nænsomt eksfolierer huden. Indvirker gunstigt på nydannelsen af celler og gør fine linjer og rynker mindre markante. NeoGlukosamin eksfolierer hyperpigmenterede pletter og acne, hvilket giver en jævnere hudtone. NeoGlukosamin er samtidig byggesten i hyaluronsyre, som udfylder huden naturligt og hjælper huden med at få fylde og glathed indefra. Fine linjer og rynker bliver mindre fremtrædende, og hermed fås et friskere og mere ungdommeligt udseende.