Rejuvenation – hudforyngelse

Lettere rynker – og ”pletter” i huden

Når de første alderstegn i huden viser sig – med overfladiske rynker –især på den tynde hud omkring øjnene og munden – er der mulighed for at starte den første ”anti-age”-behandling.

Denne behandling kan med fordel bestå af ansigtsbehandlinger med forsigtige peelinger – samt opfølgning med selvbehandling med særlige produkter.

Vi har valgt serien NeoStrata® – der er en videnskabeligt avanceret og klinisk gennemprøvet hudpleje og behandling. NeoStrata anvender såvel AHA, Citronsyre, Mandelsyre, PHA og Laktobiotisk syre – der dels peeler hudens overfladiske lag, forbedrer elastiske fibre i bindevævet  samt tilfører huden meget fugt.

Det betyder, at huden efterlades jævn og blød – samt reducerer fine linier og rynker. Endvidere vil mørke pletter på huden reduceres – afhængig af sammensætningen af produkterne.

Det betyder, at de lette ansigtsbehandlinger med efterfølgende selvbehandling er et godt alternativ til de lettere og begyndende alderstegn.

 

Mere udtalte alderstegn – rynker og ”mørke pletter”

Når de mere udtalte alderstegn i huden viser sig, vil man fortsat have glæde af de ovennævnte behandlinger – men det er måske nu, der skal indledes lidt mere ”indgribende” behandling – det er smag og behag.

Der kan tilbydes følgende :

  1. Dybere peelinger med glycolsyre– udføres kun, når hudlægen er til stede – men disse behandlinger er meget effektive.
  2. Peeling ved CO2-laser – meget effektiv behandling
  3. Botolinum Toxin (Botox®, Azzalure®) –injektion

Ved disse behandlinger – der kan kombineres afhængigt af, hvilket resultat, der ønskes – kan opnås rynkereduktion – samt ved peeling stimulation af ny bindevævsdannelse samt fjernelse af mørke pletter i huden. Huden vil ”forynges” væsentligt.

Det er ofte en god ide, at planlægge, hvordan huden løbende holdes på et ”frisk udseende” – det vil ofte betyde en kombination af de forskellige tilbud.

Vi tilbyder rådgivning i hudens ”age-planning” – enten individuelt eller på særlige tema-aftener i klinikken.