Enlighten

Enlighten-serien er effektiv mod de fleste pigmentproblemer, samtidig med at huden får pleje og opnår en intensiv antiaging-effekt.

Det er dokumenteret, at Enlighten-serien kombinerer effektive, blegende ingredienser, som både bekæmper eksisterende pigmenteringer og modvirker forekomsten af nye. Serien består af fem højeffektive, hudplejende antiaging-produkter, som forbedrer hudtonen og minimerer pigmenteringer, som skyldes soleksponering, hormoner og aldring.

Produkterne i Enlighten-serien indeholder patanteret NeoGlukosamin, som eksfolierer huden nænsomt, samt ekstrakt af bjergplanter, som har en pigmentudjævnende effekt. C-vitamin minimerer hyperpigmenteringer og stimulerer samtidig kollagendannelsen, hvilket giver en fastere hud. Lakridsekstrakt og retinol hjælper til med at minimere en ujævn hudtone. Desuden stimulerer flere af ingredienserne cellefornyelsen og bidrager til at modvirke forekomsten af nye hyperpigmenteringer.

Enlighten-serien indeholder dag- og natcreme, serum, øjencreme og punktbehandlende creme.

 

 

 

 

 

 

 

Skin Brightener SPF 35

En intensivt pigmentreducerende og fugtgivende lotion med antiaging-effekt og beskyttende egenskaber. Påføres om morgenen. 

Pris kr. 549,-

Pigment Controller

Intensivt pigmentudjævnende lotion til natten, som har antiaging-effekt. Tilfører umiddelbart huden glans.                               

Pris kr. 599,-

Illuminating Serum

Kraftfuld serum, som minimerer hyperpigmenteringer, lysner misfarvninger og fiver en smuk glans. Påføres efter rens morgen og aften.                                                            

Pris kr. 599,-

Brightening Eye Cream

Denne øjencreme er en specialudviklet øjencreme, som ud over at forebygge og minimere fine linjer også minimerer mørke ringe omkring øjnene. Anvendes morgen og aften.     

Pris kr. 499,-

Dark Spot Corrector

Det perfekte produkt til alle, som ønsker en mere intensiv punktbehandling af misfarvninger og pigmentpletter i huden. Et tyndt lag påføres to gange dagligt på det hudområde, som ønskes bleget.

Pris kr. 299,-