Clarify

Serien til den kobinerede, acnetilbøjelige og fedtede hud.

Ved behandling af denne hudtype er det vigtigt af eksfoliere mildt, hjælpe huden med at forny sig selv, tilføre fugt og styrke huden. Produkterne i Clarify-serien kan med fordel kombineres med produkter fra de andre serier i Neostrata. 

Neostrata Clarify hudplejeprodukter kombinerer den eksfolierende AHA med andre veldokumenterede ingredienser, som hjælper til med at bekæmpe acne, kontrollere hudens produktion af talg og minimere ar efter acne.

Sheer Hydration SPF 35

En let, oliefri dagcreme i lotionform, som genfugter effektivt og er den perfekte løsning til fedtet hud eller hud, som har behov for et let dagprodukt. Ingredienserne i Sheer Hydrating regulerer overskydende fedt uden af irritere, reducerer misfarvninger og mørke pletter på grand af acne og aldring og forbedre hudens struktur og fasthed.                                                                                                                                                                                           

Pris kr. 399,-

Oily Skin Solution

En let, oliefri gel, som kontrollerer blank og fedtet hud samt hud, som har yendens til acne. Denne effektive, silkeagtige gel kontrollerer overskydende fedt og minimerer synligheden af store porer. Huden bliver blød, smidig og mat. Anvendes morgen og aften før fugtcreme, men kan også påføres supplerende i løbet af dagen for at minimere blank hud.                                                                                                                                                             

Pris kr. 299,-

Exfoliating Mask

En multivirkende ansigtsmaske med mildt eksfolierende egenskaber, som virker natten over. Masken er udviklet på en måde, så den bidrager til at få klarere, jævnere hud med forbedret hudstruktur og hudtone. Den eksfolierer mildt, stimulerer cellefornyelsen og udglatter ujævn pigmentering. Minimerer synligheden af forstørrede porer. Er perfekt til kombineret hud med tendesn til acne eller fedtet hud. Den kan også med fordel anvendes som plejende maske til alle hudtyper, herunder følsom hud. 

Pris kr. 499,-