Neostrata

Da vi hos DermaNordic Esthetics går meget op i hudens velbefindende og ønsker at hjælpe alle hudtyper, har vi kastet vores hjerter på det amerikanske hudpleje mærke Neostrata, både som brug i vores behandlninger og som supplerende pleje hertil. 

Neostrata kan bruges af alle hudtyper, og til særlige hudproblemer, f.eks. acne, rosacea, rynker og hyperpigmentering, anbefales Neostratas specailprodukter som et supplement til det daglige grundlæggende hudplejeprogram. Neostrata tilbyder også en række produkter til det følsomme område omkring øjnene og til huden på kroppen.

Neostratas produkter anbefales som for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, eksempelvis laser, IPL, botox, fillers og plastikkirurgi.

Vi vil her på siden ligge Neostratas produkter op med en kort beskrivelse af produktet samt priser. 

 

Skin Active

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enlighten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurface

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Al hud har behov for pleje

 

Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra NEOSTRATA stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NEOSTRATAs unikke, patenterede teknologier hjælper huden med at forny sig selv. NEOSTRATA tilbyder forskellige, grundlæggende hudplejeprogrammer, som tager hensyn til hver enkelt hudtype. 

Skin Acti

Restore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Refine/Clarify

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Defend

 

Behandlinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bag om NEOSTRATA