Kosmetologiske behandlinger

Hos DermaNordic Esthetics benytter vi produkter fra mærket NeoStrata.

Neostrata er udviklet af Hudlæger og er en af de bedst dokumenterede produktserier til behandling og forebyggelse af alderstegn i huden – og vi har valgt dette mærke for at give dig de bedste behandlinger.

Hos DermaNordic vil vi altid vurdere huden før vi begynder dine behandling, så du får den bedst mulige behandling til netop din hudtype og de ønsker du har. Vi vil også vejlede dig i brugen af produkterne, da NeoStrata serien indeholder meget effektive produkter, vil det ofte være nødvendigt at tilvænne huden til disse præparater.
I NeoStratas hudpleje serier findes der også mildere produkter til dig med eksem eller rosacea, da de øvrige produkter vil være for skrappe til den sarte hud.

Vores behandlinger er baseret på peeling (afslibning) af de øverste hudlag – samt tilførelse af fugt til huden. Dette resulterer i, at huden altid vil se friskere ud og have en anden glød.
Vi tilbyder også behandlinger, der går dybere i hudlagene og minimerer hudens aldringstegn.
Med de dybere peelinger går man gradvist frem – og bevæger sig ”trin for trin” dybere og dybere – og får en kraftigere effekt.

Vi tilbyder følgende ansigtsbehandlinger:

Book tid

Her kan du booke tid til vores kosmetolog behandlinger